Yrityksestä

Vuonna 1994 perustettu Entteri on alusta asti keskittynyt olemaan suun terveydenhuollon yksityisvastaanottojen luotettava kumppani. Päätuotteemme on AssisDent-potilashallintajärjestelmä, joka kattaa suun terveydenhuollon kaikki osa-alueet – ja on alallaan selkeä markkinajohtaja.

Yli kahden vuosikymmenen ikäinen Entteri on nykyään nuorekas, ketterä ja nopeasti kasvava teknologiayritys, joka rakentaa kotimaisille terveydenhuollon toimijoille kattavia edelläkävijäpalveluita asiakaslähtöisesti. Hyödynnämme tässä tuoreinta teknologiaa (Microsoft Silver ISV Partner, mobiiliratkaisut) sekä tietämystämme potilastietojärjestelmistä.

Eteenpäin vievää kehitystyötä

Koska Entteri toimii yhteistyössä viranomaisten kanssa, tuo AssisDent-tuotteemme KanTa-palveluiden (kuten Sähköinen resepti ja Potilastiedon arkisto) käyttöönoton helpoksi. Lisäksi integroitu verkkoajanvaraus ja taloushallinnon työkalut auttavat pyörittämään toimintaa tehokkaasti ja taloudellisesti. AssisDent ei olekaan pelkästään kattava potilashallintajärjestelmä, vaan jotkut sen ominaisuuksista ovat jo osa erp-järjestelmää.

Palvelua täydentää osaltaan Entterin konsultaatiopalvelu, jonka avulla tuotetaan asiakkaalle lisäarvoa esimerkiksi organisaation johdon käyttöön tulevien raporttien muodossa.

Itsenäistä suunnittelua

Entteri suunnittelee, toteuttaa ja ylläpitää AssisDent-palvelua kokonaisuudessaan itse. Ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilökunta sekä tiivis yhteistyö asiakkaiden ja viranomaisten kanssa varmistaa, että järjestelmä pysyy käyttäjien toiveiden ja viranomaisvaatimusten tasalla.

Uusia mahdollisuuksia

Elokuun lopusta 2015 lähtien Entteri on ollut osa Planmeca-konsernia. Yhteistyö Planmecan kanssa tekee mahdolliseksi tuottaa asiakkaille kokonaisvaltaista palvelua saman katon alta mm. ohjelmistojen ja laitteiden integraatioiden avulla. Tästä esimerkkinä AssisDentiin tuleva vahva integraatio Planmeca Romexis® –kuvantamisohjelmaan.

Töihin Entterille?

Nuorekas ilmapiiri, ammattitaitoinen henkilökunta ja tuoreimman teknologian hyödyntäminen on tehnyt Entteristä halutun työpaikan. Olemmekin rekrytoineet ja laajentaneet voimakkaasti viime vuosina. Entterin tuotekehitys on keskittynyt Tampereelle ja myynti- ja asiakaspalvelu Helsinkiin ja Tampereelle.

Mitä tästä eteenpäin?

Entteri on taloudellisesti vakaa ja luotettava yritys, joka tähyää myös kansainvälisille markkinoille.  Perusajatuksemme on jatkossakin tuottaa helposti käyttöönotettavaa, helppokäyttöistä ja jatkuvasti kehittyvää palvelua terveydenhuollon ammattilaisille.

Entteri Oy