Pilvipalvelun (Saas) hyödyt

Pilvipalvelun hyödyt

Ei asennusta, ei ylläpitoa, ei laitehuoltoa

Yhä useampaa ohjelmistoa käytetään nykyään AssisDentin tavoin pilvipalveluna – ja hyvästä syystä. Pilvessä ohjelmisto pyörii oman palvelimen sijasta Internetissä käytettävänä palveluna. Tällöin käyttäjän ei tarvitse huolehtia asennuksista, päivityksistä, palvelimista eikä tietoturva-asioista.

Huolettomuus ja skaalautuvuus

AssisDent on helppo ottaa käyttöön, koska palvelinasennuksia ei tarvita. Käytössä pilvipalvelu on huoleton, koska me hoidamme ylläpiton ja päivitykset puolestasi. Lisäksi palveluun on helppo liittää uusia käyttäjiä hoitoliiketoimintasi kasvaessa.

6 hyvää syytä pilvipalvelulle

1 TIETOTURVA VARMISTETTU – huippuluokan palvelimien tietoturvan taso on viritetty huippuunsa. Voit olla varma että potilastietosi ovat asiattomien ulottumattomissa.

2 SAATAVILLA 24/7 – MISSÄ VAIN – pääset tietoihisi koska vain, mistä vain, millä laitteella vain. Tarvitset vain internet-yhteydellä varustetun tietokoneen.

3 NUKU YÖSI RAUHASSA – Tietosi ovat turvassa – omilla virtuaalipalvelimillamme laitevika tai onnettomuus ei muodosta uhkaa.

4 KUSTANNUSTEN JOUSTAVUUS – maksat vain tarvitsemastasi kapasiteetista, pilvipalvelu joustaa nopeasti niin ylös- kuin alaspäinkin.

5 EI PALVELININVESTOINTEJA, AINA VIIMEISIN VERSIO – kallis palvelimien hankinta, ylläpito ja päivitys jäävät pois. Keskitetyn päivityksen ansiosta ohjelmasi on aina ajan tasalla.

6 SÄÄSTÄT LUONTOA JA ENERGIAA – keskitettyjä palvelimia voidaan kuormittaa ja jäähdyttää optimaalisemmin kuin omia.