Rekry

Avoin hakemus

Yritys: Entteri Oy
Paikkakunta: Tampere

Entteri Oy on osa hammashoidon tuotteita ja ohjelmistoja yli 120 maahan vievää Planmeca-yhtiöryhmää. AssisDent-sovelluksemme on alansa edelläkävijä ja käytössä tuhansilla terveydenhuollon ammattilaisilla ympäri Suomea. Jos haluat olla tekniikan kärjessä kehittämässä alan kattavinta ja helppokäyttöisintä tuotetta, saattaa meillä olla tuoli sinun nimelläsi.

Entterillä perhemäinen, lämmin ja byrokratiasta vapaa ilmapiiri yhdistyy suuren talon lihaksiin. Joustava kehitystiimimme vastaa käyttäjien toiveisiin ripeästi ja ammattitaidolla. Hommien lisääntyessä tarvitsemme päteviä tekijöitä. Haluaisitko olla osa porukkaa, jossa työsi jäljet näkyvät nopeasti käytännössä?

Jos plakkarissasi on esimerkiksi DI- tai AMK-tutkinto tai opintosi ovat loppusuoralla, voi tämä olla tilaisuutesi päästä näyttämään kyntesi. Etsimme oppimishaluista tulevaisuuden lupausta, jolla on asenne kohdillaan ja siisti työnjälki verissä. Osaamisesi voisi olla jotakin näistä:

  • C#- ja .NET-kokemus TAI osaaminen Java tai C++-ohjelmoinnista
  • SQL Server -tuntemus
  • Web-osaaminen (JavaScript, HTML, CSS)

Lisäksi eduksi katsotaan

  • Omat ohjelmointiprojektit ja yleinen harrastuneisuus alalta
  • Kokemus versionhallinnasta (Git), Visual Studiosta sekä kehittämisestä Windows-ympäristössä
  • Kokemus Android- tai iOS-käyttöjärjestelmille kehittämisestä

Mikäli tunnistit joistain näistä itsesi, laita viestiä meille päin. Katsotaan yhdessä taidoillesi räätälöity tehtävä – meiltä löytyy kasvunpaikkoja monenlaisille tekijöille!

Please note: A working knowledge of Finnish language is needed for the job.

LISÄTIEDOT ja HAKEMUKSET
Susanna Hirvonen, 040 841 5842, susanna.hirvonen@entteri.fi